Украинците трябва да бъдат подготвени броя на руските удари с дронове

...
Украинците трябва да бъдат подготвени броя на руските удари с дронове
Коментари Харесай

Зеленски: Да сме подготвени за засилване на руските атаки

Украинците би трябвало да бъдат готови  броя на съветските удари с дронове или ракети по инфраструктурата на страната. Това съобщи в неделя президентът на Украйна Володимир Зеленски във вечерното си видеообръщение, представено от " Укринформ ".

" Ние сме съвсем в средата на ноември и би трябвало да сме готови за опцията врагът да усили броя на ударите с дронове или ракети против нашата инфраструктура. Русия се готви за зимата ", сподели президентът.

Зеленски акцентира, че в Украйна цялото внимание би трябвало да бъде концентрирано върху защитата, върху реакцията против руснаците, върху всичко, което Украйна може да направи, с цел да улесни украинския народ да премине тази зима и да увеличи качествата на украинските войски.
 Зеленски: Украйна има проект за продължение на военните дейности
Зеленски: Украйна има проект за продължение на военните дейности

Той убеждава Запада във значимостта за продължаването на поддръжката за Украйна

Както беше обявено, съгласно министъра на енергетиката Герман Галущенко, Русия може да стартира масирани ракетни офанзиви против енергийната инфраструктура на Украйна, когато температурите на въздуха паднат и останат под нулата по Целзий.

Междувременно, ръководителят на канцеларията на украинския президент Андрий Йермак дойде в Съединените щати, и укрепването на защитата на Украйна. Това заяви той в Х, някогашен " Туитър ".

" Ще имам срещи в Белия дом, Конгреса, аналитични центрове, с представители на публични организации, написа служителят. Мирната формула на президента, укрепването на защитата на Украйна, всеобхватното задълбочаване на съдействието и доста други значими тематики ", означи Ермак, цитирайки листата с въпроси в дневния ред на визитата си.

Той сподели, че е дошъл в Съединени американски щати като част от украинска делегация, ръководена от Юлия Свириденко, вицепремиер и министър на стопанската система на Украйна.

Ръководителят на кабинета на президента благодари на сътрудниците на Украйна за тяхната поддръжка.
 Киев: Войната е в позиционен, а не маневрен стадий
Киев: Войната е в позиционен, а не маневрен стадий

В публикация за The Economist, озаглавена " Какво е належащо, с цел да победим Русия ", Залужний разказва основните точки

На 11 ноември в телефонен диалог ръководителят на кабинета на украинския президент Андрий Йермак и съветникът по националната сигурност на президента на Съединени американски щати Джейк Съливан разискаха нуждата от навременна доставка на оръжие и муниции за ефикасна отбрана против съветските нашественици.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР